Vin de masa varsat, alb si rosu,natural: feteasca, riesling, si aligote,ottonel,merlot,cabernet,traminer, in Panciu, jud. Vrancea. Vinul este echilibrat, cu prospetime caracteristica in care se recunoaste, inconfundabil, aroma primara a strugurilor. Se recomanda servirea la 8-10 grd, cu preparate pe baza de peste, fructe de mare, carne alba si branzeturi. Pentru detalii si comenzii ne puteti contacta la 0754524908 sau email podgoriavranceana@yahoo.com
vineri, 26 noiembrie 2010
AGENTII DE LIMPEZIRE
Nimanui nu-i place un vin tulbure, asa ca din cele mai vechi tipuri in vinificatie s-au folosit substante care sa limpezeasca vinul inainte de procesul de filtrare. Substantele cu cel mai mare randament folosite de-a lungul timpului pentru limpezire au fost albu sul de ou si sangele de bou. Astazi, nu se mai foloseste decat albumina de ou, acesteia alaturandu-se bentonita sau gelatina. In urma unui proces de limpezire realizat corect nu mai raman nici un fel de particule in vin, asa ca nu trebuie sa va speriati ca veti gasi resturi de ou in pahar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Atractii Turistice -Panciu
Primăria Oraşului Panciu implemetează, începând din 17.02.2011, Proiectul „Tradiţie şi Spiritualitate pănceană”- proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din oraşul Panciu, Judeţul Vrancea, Cod SMIS18649. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea şi consolidarea turismului în oraşul Panciu prin intermediul promovării şi valorificării durabile, la nivel naţional, a potenţialului turistic cultural şi natural local, sporirea importanţei turismului şi culturii ca factori de creştere economică. Obiectivele specifice ale proiectului constau în promovarea obiectivelor turistice: Mănăstirea Brazi şi Paraclisul Schitului Brazi; Schitu „Sfântul Ioan Botezătorul”; Beciurile monumente de patrimoniu: Beciul Domnesc, Beciul Marin Ştefan, Beciul Vlădoianu; Meşteşugul vinului. Valoarea totală a proiectului este de 998.218,52 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 19 luni, începând cu 17.02.2011. Pentru amănunte legate de acest proiect vă rugăm să vizitaţi pagina de internet a proiectului: www.panciuturistic.ro pentru informaţii despre atracţiile turistice ale oraşului daţi click pe link-urile de mai jos.
Postări populare
-
Prin prospeţime, fineţe, fructuozitate şi conţinut în polifenoli ele se apropie de cele albe, iar pe plan cromatic sunt mai apropiate de ...
-
Romania este una din marile tari viticole ale lumii. Ea detine in prezent o suprafata de 243.000 ha vie (242.000 ha vii pe rod, la care se...
-
O diferențiere clară de începuturile acestuia. Undeva în anul 1730 a fost zărit primul om în această zonă. Este vorba de cel despre care Ado...
http://www.sfi4.com/12252119/FREE
Arhiva postari
-
Strugurii ocupa un loc considerabil in mitologia greaca si latina. Dionisos, fiul lui Zeus, - alias Bachus in mitologia latina - a cunoscut ...
-
O diferențiere clară de începuturile acestuia. Undeva în anul 1730 a fost zărit primul om în această zonă. Este vorba de cel despre care Ado...
-
Care sunt documentele fiscale necesare la vânzarea produselor agricole
-
Muscat Ottonel soi de origine franceza, care a patruns in plantatiile noastre inaintea invaziei filoxerice. In prezent este extins in cul...
-
Se asterne noaptea invaluind totul intr-o mantie de safir cu sclipiri de cristal . Lasa ingerii de lumina sa se calauzeasca in vis. Si dor...
POTGORIA VRANCEANA-PANCIU
Va place acest blog?
Etichete
- acidul tartric (1)
- aditivii din vin (2)
- agenti de limpezire a vinului (1)
- ce este vinul (1)
- cum se obtin vinurile (1)
- drojdii (1)
- emulgatorii din vin (1)
- sulfati (1)
- sulfitii (1)
- Tags: acidul malic (1)
- taninuri (1)
- vinuri (1)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Parerea d-tra conteaza.