Vin de masa varsat, alb si rosu,natural: feteasca, riesling, si aligote,ottonel,merlot,cabernet,traminer, in Panciu, jud. Vrancea. Vinul este echilibrat, cu prospetime caracteristica in care se recunoaste, inconfundabil, aroma primara a strugurilor. Se recomanda servirea la 8-10 grd, cu preparate pe baza de peste, fructe de mare, carne alba si branzeturi. Pentru detalii si comenzii ne puteti contacta la 0754524908 sau email podgoriavranceana@yahoo.com
vineri, 26 noiembrie 2010
AGENTII DE LIMPEZIRE
Nimanui nu-i place un vin tulbure, asa ca din cele mai vechi tipuri in vinificatie s-au folosit substante care sa limpezeasca vinul inainte de procesul de filtrare. Substantele cu cel mai mare randament folosite de-a lungul timpului pentru limpezire au fost albu sul de ou si sangele de bou. Astazi, nu se mai foloseste decat albumina de ou, acesteia alaturandu-se bentonita sau gelatina. In urma unui proces de limpezire realizat corect nu mai raman nici un fel de particule in vin, asa ca nu trebuie sa va speriati ca veti gasi resturi de ou in pahar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Atractii Turistice -Panciu
Primăria Oraşului Panciu implemetează, începând din 17.02.2011, Proiectul „Tradiţie şi Spiritualitate pănceană”- proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din oraşul Panciu, Judeţul Vrancea, Cod SMIS18649. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea şi consolidarea turismului în oraşul Panciu prin intermediul promovării şi valorificării durabile, la nivel naţional, a potenţialului turistic cultural şi natural local, sporirea importanţei turismului şi culturii ca factori de creştere economică. Obiectivele specifice ale proiectului constau în promovarea obiectivelor turistice: Mănăstirea Brazi şi Paraclisul Schitului Brazi; Schitu „Sfântul Ioan Botezătorul”; Beciurile monumente de patrimoniu: Beciul Domnesc, Beciul Marin Ştefan, Beciul Vlădoianu; Meşteşugul vinului. Valoarea totală a proiectului este de 998.218,52 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 19 luni, începând cu 17.02.2011. Pentru amănunte legate de acest proiect vă rugăm să vizitaţi pagina de internet a proiectului: www.panciuturistic.ro pentru informaţii despre atracţiile turistice ale oraşului daţi click pe link-urile de mai jos.
Postări populare
-
Comisia Europeană a majorat cu 80 la sută cota de export a vinurilor moldovenești pentru anul 2011 în regimul preferințelor autonome. Astfel...
-
Vinurile moldovenești vor fi exportate pe piața europeană sub marca „Moldova”. Cel puțin asta e propunerea autorităților moldovenești, înain...
-
Producator din zona vranceana Panciu vand vin obtinut din struguri culesi la maturitate deplina, atent selectionati,din soiuri nobile.Vin...
-
Care-i treaba cu sulfitii ? Circula tot felul de mituri despre sulfiti, si am auzit multa lume povestind ca prefera vinul facut artizanal,...
-
Va doresc sa aveti parte de o zi minunata,plina de impliniri si sanatate.Viata este scurta si trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa,de fiec...
-
Particular,vand iepuri belgieni in varsta de 9 luni.Sant blanzi,superbi,ajung la greutate de 8-10kg daca sant bine intretinuti.Sa...
-
Vand 970 mp teren intravilan in localitatea Vadu-Corbu,deschidere 25 ml,utilitati,aproape de mare...pret 45 euro/mp Vand 2 ha teren in Vad...
-
Originile cultivarii vitei de vie si a productiei de vin dateaza din timpuri stravechi. Se presupune ca primul vin, avand caracteristici ...
-
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca a fost prelungit, pana la data de 20 septembrie, termenul limita pan...
http://www.sfi4.com/12252119/FREE
Arhiva postari
-
Particular,vand iepuri belgieni in varsta de 9 luni.Sant blanzi,superbi,ajung la greutate de 8-10kg daca sant bine intretinuti.Sa...
-
Care sunt documentele fiscale necesare la vânzarea produselor agricole
-
Creata (Riesling de Banat) - produce struguri uni sau birpati, de marime mica-mijlocie, de forma cilindro-conica, boabe asezate dens pe c...
POTGORIA VRANCEANA-PANCIU
Va place acest blog?
Etichete
- acidul tartric (1)
- aditivii din vin (2)
- agenti de limpezire a vinului (1)
- ce este vinul (1)
- cum se obtin vinurile (1)
- drojdii (1)
- emulgatorii din vin (1)
- sulfati (1)
- sulfitii (1)
- Tags: acidul malic (1)
- taninuri (1)
- vinuri (1)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Parerea d-tra conteaza.