vineri, 26 noiembrie 2010

Cat de importanti sunt strugurii pentru sanatatea ta

 

Ai citit in multe materiale ca fructele sunt foarte importante pentru sanatatea ta, insa nu prea ai luat in considerare si strugurii? Acum ar fi bine sa o faci pentru ca stugurii sunt benefici sanatatii. Afla in continuare de ce.
Strugurii reprezinta o sursa importanta de substante nutritive esentiale pentru organismul tau si beneficiile lor sunt chiar mai mari decat ale multor altor fructe, aminteste Buzzle.
Strugurii sunt extrem de buni pentru sanatate pentru ca au in continutul lor multa apa.
Aceste fructe ajuta la o dieta de detoxifiere si ajuta in pierderea in greutate. De asemenea, stugurii reduc riscul aparitiei bolilor coronariene si scade riscul aparitiei cancerului.
Strugurii reprezinta o sursa extrem de importanta de vitamina A, vitamina B, vitamina B6 si acid folic.
In afara de toate acestea, strugurii contin un compus numit pterostilben, care reduce nivelul colesterolului si a trigliceridelor.
Minerale precum potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier si seleniu se gasesc in struguri. Cupru, mangan si zinc se gasesc, de asemenea, in aceste fructe.
Acest fruct contine multe fibre si proteine, asa ca, pentru o portie curata de sanatate poti consuma fara probleme struguri.
Semintele de struguri reprezinta antioxidanti puternici care blocheaza imbatranirea prematura. De asemenea, semintele de struguri au prorietati anti-virale, proprietati anti-cancerigene si asigura o buna circulatie a sangelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea d-tra conteaza.

Atractii Turistice -Panciu

Primăria Oraşului Panciu implemetează, începând din 17.02.2011, Proiectul „Tradiţie şi Spiritualitate pănceană”- proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din oraşul Panciu, Judeţul Vrancea, Cod SMIS18649. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea şi consolidarea turismului în oraşul Panciu prin intermediul promovării şi valorificării durabile, la nivel naţional, a potenţialului turistic cultural şi natural local, sporirea importanţei turismului şi culturii ca factori de creştere economică. Obiectivele specifice ale proiectului constau în promovarea obiectivelor turistice: Mănăstirea Brazi şi Paraclisul Schitului Brazi; Schitu „Sfântul Ioan Botezătorul”; Beciurile monumente de patrimoniu: Beciul Domnesc, Beciul Marin Ştefan, Beciul Vlădoianu; Meşteşugul vinului. Valoarea totală a proiectului este de 998.218,52 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 19 luni, începând cu 17.02.2011. Pentru amănunte legate de acest proiect vă rugăm să vizitaţi pagina de internet a proiectului: www.panciuturistic.ro pentru informaţii despre atracţiile turistice ale oraşului daţi click pe link-urile de mai jos.

Postări populare

http://www.sfi4.com/12252119/FREE

Arhiva postari

POTGORIA VRANCEANA-PANCIU

www.aaz.ro

Va place acest blog?

Powered By Blogger